Limbi:

Acest site este creat folosind datele Wikimapia. Wikimapia este un proiect de hărţi, deschis, colaborativ, cu contribuţia unor voluntari din întreaga lume. Acesta conţine informaţii despre 32406561 şi evidenţa acestora Află mai multe despre Wikimapia şi ghiduri de oraş.

Bucureşti - comentarii recente:

  • Cartierul "Ghencea", Gigi sculeru (vizitator) a scris acum 9 ani:
    Ai reusit sa ajungi in astia 2 ani?
  • Strandul termal din incinta FORADEX, milea a scris acum 9 ani:
    Strandul termal Foradex a fost lasat de paragina, dar la nord de Bucuresti, langa com. Corbeanca, a fost construit cel mai mare centru spa din Romania si printre cele mai moderne din Europa: Parcul Therme Bucuresti. http://www.xplorio.ro/therme-bucuresti-localizare-atractii-program/
  • Sector cadastral nr 1, Gheorghe (vizitator) a scris acum 9 ani:
    Proiectul meu la Cadastru II
  • Bazarul cu amintiri (fostul Târg de Vechituri Valea Cascadelor), ionut (vizitator) a scris acum 9 ani:
    pai cum nu se da bon ca noi la intrare ca si vizitatori pălatim 2 lei dc minti?????
  • Adăpostul (lagărul) de câini „Th. Pallady” - Sectorul 3, Paul (vizitator) a scris acum 9 ani:
    Buna ziua! Suntem un grup de locatari de pe Strada Patrascu Voda, sector 3. Avem rugamintea sa ne ajutati pe aceasta cale cu urmatoarea problema: avem aici pe strada un caine alb, mic, cu parul scurt, care a inceput sa terorizeze pe toata lumea: latra din orice si este foarte agresiv (nu ezita sa se dea nici la copii sau batrani si am inteles ca a si muscat pe cineva). Ar trebui ridicat de catre serviciul de ecarisaj si dus la un adapost. Va multumim anticipat si speram pe aceasta cale sa ne ajutati si pe noi pt solutionarea acestei probleme.
  • BISERICA UNIVERSALA, Anonim (vizitator) a scris acum 9 ani:
    Ce cinematograf ma? De cand a fost cinematograf acolo mai prostilor!
  • Statuia lui Ivan Patzaichin, Arhitectul (vizitator) a scris acum 9 ani:
    De regula statuile infatiseaza doar personalitati care nu mai sunt in viata. Numai lui Ceausescu i se faceau statui in timpul vietii...
  • ISAF (1972)- fostul sediu, flovs a scris acum 9 ani:
    Intreprinderea de semnalizari si automatizari feroviare. Infiintata in anul 1951, a executat toate lucrarile de semnalizare, automatizare, telecomunicatii si electrificare pe reteaua CFR.
  • Fosta Fabrică de Bere Griviţa (Luther), Bogdan (vizitator) a scris acum 9 ani:
    In PUZ se propun atat spatii comerciale si spatii industriale si de depozitare, cat si cladiri de birouri sau locuinte. Nu se intelege prea bine din PUZ (datorita rezolutiei) situatia cladirilor in care a functionat fabrica de bere (posibil patrimoniu, monument etc). Randarile in schimb ne arata mai multe propuneri, in care se vede mai clar ca se vor pastra aceste cladiri (sa speram ca asa va ramane). In momentul de fata centrul comercial e aproape terminat (un Kaufland, pentru ca de ce nu), am facut chiar azi poze pe acolo, dar imediat un inginer/tehnician/om de pe santier mi-a spus ca n-am ce cauta pe acolo, desi nu este un santier imprejmuit si e chiar foarte accesibil. http://www.observatorulurban.ro/un-nou-mare-centru-comercial-pe-amplasamentul-fostei-fabrici-de-bere-luther.html
  • Scoala Nr. 80 - Cladirea Veche (monument istoric) si Primaria Sectorului 3, ionescu mihai (vizitator) a scris acum 9 ani:
    tocmai si-au batut joc de ea
  • Viitor parculet, VT (vizitator) a scris acum 9 ani:
    Va fi un spital al SRI-ului...
  • Cartierul "23 August", ineicul dur (vizitator) a scris acum 9 ani:
    si eu m-am nascut in acest cartier... in ultimii 25 de ani a inflorit...oamenii au apa si canalizare, dar si gaze, care in alte cartiere de smecherasi nu exista, sunt strazi cu spatii verzi, flori si pomi, va invit (pe cei care nu ma cred!) sa vizitati cartierul primavara si vara, este o simfonie de flori si verdeata. Casele s-au modernizat, au crescut in verticala sau au fost renovate in pas cu zilele (dar si puterile financiare) ale timpurilor. Locuitorii din cartier au bunul simt, se saluta pe strada, isi fac curat in fata portilor si gunoiul lor menajer nu-l arunca pe geam cum fac "domnii si doamnele" de la blocurile din oras. Chiar daca nu mai locuiesc in acest cartier, cand imi vizitez parintii si socrii, ma napadesc amintiri frumoase... pe vremuri iarna faceam trenulete de sanii si ne plimbam pe toata str nicolae rosu, acum (in afara ca nu prea mai este sapada iarna :( ) nu se mai poate... este o circulatie ca la raliu.... Vara mergeam la scaldat in lacul Pantelimon (care era curat - dom'primar, cand te unesti cu cel de la Pantelimon sa-l curatati? pacat de parcul renovat), tot cartierul sunt o familie, in adevaratul sens - eu am rude pe multe strazi - si ca mine sunt multi. Cand eram copil nu avem familii de rromi pe strada, dar acum sunt si sunt oameni ca si noi, civilizati si respectosi, vecinii i-au determinat sa se schimbe. Tu, epeckson, sa vorbesti de cartirul tau sau de tine personal, nu de aceasta comunitate... IUBESC PE VECI CARTIERUL 23 AUGUST !!!
  • Cladirea de calatori si biroul de miscare, Avram Alex a scris acum 9 ani:
    CU 85
  • Sector cadastral, Grecu Valentin (vizitator) a scris acum 9 ani:
    Adaugat pentru scopuri educative
  • Casa Presei Libere (1952- 1957) , Compania Nationala Imprimeriile Coresi (1951) , Agentia Nationala de Presa Agerpres (1889), Editura "Humanitas" si Clubul Roman de Presa (1998), milea a scris acum 9 ani:
    Asemanarea acesteia cu Universitatea Lomonosov din Moscova este izbitoare si dezvaluie destinatia initiala a acesteia, aceea de universitate patronata de Comintern (Internationala Comunista) - organizatie politica internationala, cu sediul la Moscova si condusa de elita politica sovietica. Chiar si inaltimea acestei cladiri (112 m) reprezinta exact jumatate din aceea a Univ. Lomonosov, care are 224 m. Ulterior a fost abandonata ideea functionarii aici a unei universitati si a fost aleasa drept sediu al presei centrale si al principalelor mijloace de indoctrinare ideologica, intre care si primul emitator de televiziune din Bucuresti, care a functionat pana in anii '90 pe canalul 2 al normei TV OIRT.
  • Complex comercial "Galeriile Titan" (1986) si Agentia de voiaj CFR "Titan", elena (vizitator) a scris acum 9 ani:
    O prostie nefolositoare.era super cel dinainte.
  • Statia CFR Bucuresti Nord- Gara de Nord (1872), andrei (vizitator) a scris acum 9 ani:
    Adevarat, e un loc foarte bun de pozat/filmat trenuri.
  • Statia CFR Bucuresti Nord- Gara de Nord (1872), andrei (vizitator) a scris acum 9 ani:
    Unele trenuri la iesirea din gara (intre podul Basarab si gara Basarab, spre podul Grant) circula cu viteza de 10 km/h, si circula peste aproximativ 200 de trenuri (squ mai putin)
  • Magazin Kaufland Apărătorii Patriei, Slavila Precup a scris acum 9 ani:
    De ce nu afisati PROGRAMUL ??????????????????????????????
  • Fosta Fabrică de Bere Griviţa (Luther), ciuciu a scris acum 9 ani:
    De la calea ferată editată aici (pe teren nu mai există de ani de zile) spre Bd. Dinicu Golescu s-a construit un complex comercial; în decembrie 2015 încă nu era inaugurat.